Anna Järvinen på bomullsklubben ikväll!

Ikväll gästar Anna Järvinen Bomullsklubben på södra teatern, konceptet beskriver de själva så här:

Bomullsklubben, vars hjärta består av en enastående jazztrio, har under lite drygt ett års tid skapat ett antal oförglömliga, livsförändrande musikaliska möten på Södra Teatern. Fredrik Hermansson (piano), Martin Höper (kontrabas), och Moussa Fadera (trummor) har vid varje tillfälle fått besök av en ny gästartist. Tillsammans har de tolkat och framfört bomullsversioner av gästens allra finaste låtar. Vi vågar påstå att vår version av The Cotton Club har skapat ett par tidlösa bidrag till musikhistorien under varenda en av dessa underbara kvällar. Och nu ska det blir fler! Bomullsklubben tar steget från Södra Bar till Stora Scen, samlar gamla och nya vänner och lovar oss en magisk afton fylld av oförglömliga ögonblick!

Ikväll gästar Anna, inte missa!

Tagged , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

RSS Universal Music

  • Ett fel har uppstått, vilket troligen innebär att flödet är nere. Försök på nytt senare.

Lyssna

Socialt