Anna Järvinen framträder med Sonja Åkesson tolkad av

Det medialt mycket uppmärksammade, och dubbelt Grammisnominerade, hyllningsprojektet Sonja Åkesson tolkad av tar nu också formen av en konsert. Den 24/1 2011 sammanstrålar de flesta av de medverkande på albumet för en unik konsert på Södra teatern

Med hjälp av en av Sonja Åkessons efterföljare, poeten Lina Ekdahl, som presentatör kommer Kajsa Grytt, Anna Järvinen, Lisa Nilsson, Lena Swanberg, Annika Norlin, Rebecka Törnqvist och Anna von Hausswolff tillsammans med bandet; Martin Hederos, Fredrik Sandsten, Jonas Kullhammar och Johan Berthling, samt gästerna Calle Bagge, Reine Fiske, Moussa Fadera, Johan Norberg och Andreas Söderström att framföra materialet från Sonja Åkesson tolkad av.

Mer info finner ni på Södra Teatern

Tagged , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

RSS Universal Music

  • Ett fel har uppstått, vilket troligen innebär att flödet är nere. Försök på nytt senare.

Lyssna

Socialt